Over mij

Hallo,
en allereerst, bedankt om mijn blog te bezoeken!

Mijn naam is Inez en ik ben een -voorlopig nog- 24-jarig meisje dat nét verhuisd is naar Antwerpen. Jep, ik verhuisde heel recent van de prachtige 'boerenbuiten' naar de drukke stad. Of zoals ze het hier zeggen; ik ging van de parking naar de stad. En tot hier toe bevalt mij dat wel.

Verder, ben ik zot van bakken (taarteeeeeen!), Disneyfilms (Aladdin is mijn favoriet), de geur van Black XS, zonnebloemen & gerbera's, fotografie, reizen en natuurlijk... Mijn fantastisch Lief. 

Ze zeggen mij wel eens dat ik eigenwijs ben, ik doe meestal gewoon mijn eigen ding en ik probeer me niets aan te trekken van wat andere mensen denken (al is dat niet altijd even makkelijk gezegd dan gedaan). Ik ben ook heel eerlijk - wat niet altijd met de zin van iedereen is - en ik lust geen wijn (wel cava ;) ).

A Floral Sunset is eigenlijk gewoon een uitlaatklep en een beetje van alles onder elkaar. Ik blog puur uit plezier en verzamel hier mijn herinneringen, nieuwe recepten, inspiratie, enzoverder. Ik probeer om minstens 1 keer per week (op zaterdag) een nieuwe post online te zetten en ik wil ook heel graag proberen om die frequentie te doen stijgen naar 2 keer per week. Al ben ik nog op zoek naar een aanpassing van mijn schema om dit ook effectief verwezenlijkt te krijgen.

Alvast bedankt om een kijkje te nemen op mijn blog en ik hoop dat het je bevalt! Als er vragen zijn, kan je me altijd contacteren!

Liefs,
Inez